Siersmederij Soest Loodgieter & Dakdekkers Soest
Schoonhorst Siersmederij W. van Schoonhorst
Weteringpad 98
3762 ES Soest

035-588 19 83 of 06-10 88 09 36

info@wvanschoonhorst.nl
Schoonhorst Siersmederij
Schoonhorst Siersmederij
Schoonhorst Siersmederij
Schoonhorst Siersmederij

Staalconstructie

Het fabriceren van een stevige staalconstructie vereist vakwerk. Het vereist een smid die goed overweg kan met de materialen om een staalconstructie te maken van af een aangeleverde bouwtekening. Een smid met deze eigenschappen heeft u gevonden in Siersmederij van Schoonhorst. Wij construeren kleinere staalconstructies voor verbouwingen van woonhuizen en grote staalconstructies voor nieuwbouw projecten.

Vakwerk

Het fabriceren van een staalconstructie en tal van ander vakwerk vereist veel ervaring en kennis. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak hebben wij dit bij Siersmederij van Schoonhorst. Wij streven ernaar om altijd een kwalitatief sterk product neer te zetten. Dit doen wij door middel van een combinatie van vakmanschap en door goede materialen te gebruiken.

Contact

Wilt u een staalconstructie laten maken? Dan kunt u uitstekend terecht bij Siersmederij van Schoonhorst. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen naar info@wvanschoonhorst.nl. U kunt ook bellen met 035 – 588 19 83.