Siersmederij Soest Loodgieter & Dakdekkers Soest
Schoonhorst Siersmederij W. van Schoonhorst
Weteringpad 98
3762 ES Soest

035-588 19 83 of 06-10 88 09 36

info@wvanschoonhorst.nl
Schoonhorst Siersmederij
Schoonhorst Siersmederij
Schoonhorst Siersmederij
Schoonhorst Siersmederij

Balkonhekken

Een mooi, groot balkon is heerlijk op een zomerse dag. Lekker uw eigen privé plekje om even fijn in het zonnetje te zitten en bij te komen van de stress die het leven met zich meebrengt. U wilt echter wel veilig op het balkon zitten, maar niet het idee dat u daar een paar lelijke gevangenistralies aan het kijken bent. Daarom kunt u de mooiste balkonhekken laten maken door Siersmederij van Schoonhorst.

Functioneel

Het eerste waar wij bij de constructie van balkonhekken naar kijken is de functionaliteit. In dit geval staat veiligheid natuurlijk voorop. Daarna kijken we naar het uiterlijk van de constructie. Hoe zou u het graag zien en brengt dit het veiligheidselement in gevaar? Op basis hiervan kunnen we mooi uitziende en functionele balkonhekken maken.

Contact

Bij Siersmederij van Schoonhorst kunt u de mooiste balkonhekken laten maken. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Als u vragen heeft kunt u het contactformulier insturen of een e-mail sturen naar info@wvanschoonhorst.nl. U kunt ons telefonisch bereiken op 035 – 588 19 83.