Siersmederij Soest Loodgieter & Dakdekkers Soest
Schoonhorst Siersmederij W. van Schoonhorst
Weteringpad 98
3762 ES Soest

035-588 19 83 of 06-10 88 09 36

info@wvanschoonhorst.nl
Schoonhorst Siersmederij
Schoonhorst Siersmederij
Schoonhorst Siersmederij
Schoonhorst Siersmederij

Siersmederij

Wat kan een siersmederij als Siersmederij van Schoonhorst allemaal voor u betekenen? U zult niet vaak meer een siersmederij tegenkomen, echter kunnen wij zeer unieke en speciale producten en constructies voor u maken. Niets is hierbij taboe, want wij kunnen producten geheel naar uw wensen en eisen smeden. Als u een idee heeft, luisteren wij graag en werken wij mee om het tot een uiteindelijk product te vormen.

Vakmanschap

In een siersmederij werken echte vakmannen. Het vak van siersmid is er niet eentje dat zomaar opgepakt kan worden, er gaan een grondige opleiding aan vooraf en ervaring helpt de siersmid verder te komen in zijn beroep. Dat is de manier waarop wij bij Siersmederij van Schoonhorst werken en denken, waardoor u altijd een product van top kwaliteit krijgt.

Contact

Siersmederij van Schoonhorst is dé plek om de meest unieke producten te laten maken. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of verder kijken op de website voor een impressie. U kunt ons telefonisch bereiken op 035 – 588 19 83 of gebruik het contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@wvanschoonhorst.nl.