Siersmederij Soest Loodgieter & Dakdekkers Soest
Schoonhorst Siersmederij W. van Schoonhorst
Weteringpad 98
3762 ES Soest

035-588 19 83 of 06-10 88 09 36

info@wvanschoonhorst.nl
Schoonhorst Siersmederij
Schoonhorst Siersmederij
Schoonhorst Siersmederij
Schoonhorst Siersmederij

Siersmid

Een siersmid komt u niet vaak meer tegen in Nederland. Dat is jammer, want een siersmid kan prachtige en unieke producten en voor u smeden. Gelukkig zijn er nog wel bedrijven waar u terecht kunt voor deze mooie producten, zoals Siersmederij van Schoonhorst. Wij kunnen allerlei verschillend smeedwerk voor u maken, geheel naar uw wensen en ideeën.

Ambacht

Siersmid zijn is een ambachtelijk en precies beroep. Het betekent dat we een uiterst goed oog moeten hebben voor kwaliteit en hierop letten als wanneer wij producten aanleveren. De producten die wij maken zijn uiterst divers. U kunt hierbij denken aan brievenbussen, hekwerk maar ook raambeveiliging. Wij werken bij het smeden van onze producten altijd met de beste materialen.

Contact

Een siersmid kan prachtige en unieke producten voor smeden. Kijk voor een impressie verder op onze website. Indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 035 – 588 19 83 of een e-mail sturen naar info@wvanschoonhorst.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.